Page 1 of 365

Sunday, January 01, 2017


Vuodessa on 12 kuukautta, joka on 365 päivää, joka taas on 8760 tuntia. Vuoden voisi kuvitella olevan pitkä, mutta todellisuudessahan se on vain 52 maanantaita. 52 mahdollisuuttaa aloittaa omanlaisesi tarinan kirjoitus. 

"We're all stories, in the end. Just make it a good one, eh?” — The Doctor

Itse aloitan tämän tarinan kirjoittamisen täällä blogissa, jossa nopeimmat ovat saattaneetkin huomata pieniä muutoksia. Ulkoasun lisäksi blogi on nimellisesti sekä sisällöillisesti kokenut uudistuksen. Viime vuonna (outoa puhua vuodesta 2016 viime vuotena), elin hetken pienessä epätietoisuudessa siitä mihin oma "urani" sosiaalisen median parissa on menossa. Olen viimeisen parin vuoden aikana muuttunut hyvin paljon sisäisesti ja esimerkiksi 2012 aloittamani YouTube kanava ei enään tunnu omalta.

Tulin ennen joulua kuitenkin siihen päätökseen, että en tule heittämään tätä tehtyä työtäni pois. Se olisi minulle vain liian kivuliasta. Aloittan vain puhtaalta pöydältä. Kuten Matt Smith viimeisessä Doctor Who jaksossaan sanoo: "We all change, when you think about it, we're all different people; all through our lives, and that's okay, that's good, you've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be."

Ja hommahan menee juurikin näin. Vaikka ihmiset muuttuu, on se sitten mielipiteet taikka tapa elää. Tulee kuitenkin muistaa kaikki ne versiot itsestään, jotka olet aikaisemmin ollut. Juuri ne versiot ovat luoneet sinusta sen version joka nyt olet. Tästä alkaa minun vuoteni 2017, minkälainen on sinun vuotesi?

You Might Also Like

0 kommenttia