About


Sanotaan, että kirjoittamisen pitäisi tulla ihmiseltä luonnostaan, eikä sitä voi pakottaa millään tavalla. Ehkä hieman outo lause aloittaa "esittele itsesi" – osio, mutta let’s go with that. Nimeni on Anni, kokenut bloggaaja, ilman toimivaa blogia.

Kaikki tarinat pitää aina aloittaa tylsästi. Jos et tiedä mistä tulen, et tiedä miksi olen tälläinen. Eli hyppää parit kappaleet jos haluat sen "lyhemmän version". Aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2007, kun olin siinä pisteessä elämääni, että teki mieli vaan kirjoittaa blogia. Silloin blogit eivät olleet vielä niin suuri juttu, joten kirjoittelin elämästäni aika löysin rantein. Nythän tuo silloinen blogi on jo deletoitu. Mikä on toisaalta vähän sääli, koska haluaisin kovasti nauraa itselleni ja tyhmille vitseilleni. Onneksi Facebookin memory ominaisuus hoitaa tätäkin asiaa.

Palataanpas takaisin asiaan. Kirjoittelin blogia muutaman vuoden. Muutin pois kotoa, aloitin uuden koulun sekä toiminnan opiskelijakunnassa (silloinen oppilaskunta). Elin jännittäviä aikoja. Vuonna 2012 päätin kuitenkin kokeilla videoiden tekemistä, koska jos rehellisiä ollaan: äidinkieleni ei ole mikään paras mahdollinen. Mutta sanoisin, että vuosien mittaa sitäkin oppii ja google on paras kaveri varsinkin kun ei tiedä onko kyseessä yhdyssana vai ei.

Ja mihin jäinkään. Aivan videot. Tajusin, että saan otettua itsestäni enemmän irti videoiden muodossa. Tämän päätelmän kautta asetuin paremmin kodiksi YouTuben puolelle ja lopetin kirjoittamisen. Kunnes vuoden 2015 lopussa tajusin kuinka paljon sitä oikeasti kaipaan ja kaikki ne kolme tuhatta kuvaa yhdestä ja samasta salaattiannoksesta. Vuosi 2015 oli myös käänteentekevä vuosi, kun sain hommattua ensimmäisen järjestelmäkameran.

Ja nyt päästään, jota voisi kutusta siksi ”lyhemmäksi” versioksi. Kuten tuossa kuvani alla (tuossa oikealla) lukee. Rakensin tämän päiväkirjan elämäni hylyistä. Kaikki ne ajatukset, ideat sekä aloitukset blogia kohtaan. Ne ovat nyt tässä nimen "Suvisuo 365" alla. 

Every time you post something online, you have a choice. You can either make it something that adds to the happiness levels in the world or you can make it something that takes away.
― Zoe Sugg